Kronaby Carat A1000-0717 karóra - okosóra

Kronaby Carat A1000-0717 karóra - okosóra

Kronaby CARAT A1000-0717 karóra - okosóra

Jellemzői:

 • Zafír üveg
 • Vízálló 100 m-ig
 • Lépésszámláló, távolság mérés, alváshossz mérés, elégetett kalória mérés
 • Bluetooth 4.1
 • Kompatibilitás: iOS / Android / Windows Phone
 • Akkumulátor élettartama 2 év
 • Connected watch - okostelefon csatlakoztatás
 • Bőrszíj (38 mm)
 • Zafír üveg
 • Automatikusan beállítja a pontos időt
 • Ébresztőóra

A Kronaby CARAT modell a hagyományos óra modellekhez hasonló külalakkal rendelkezik, viszont számos okos funkcióval bír.  A 100 méterig tartó vízhatlanságkülönleges értékű, ugyanis nyugodtan viselheti a készüléket még a medencében való úszás alatt is. Az óra borítása rozsdamentes acélból készült PVD kiegészítéssel, amely azt jelenti, hogy az acélrészecskék vákuumos rendszerrel együtt működnek. Így egy kemény, ellenálló és rozsdamentes felület képződik.

A Kronaby CARAT óra dupla kupolás zafírüveggel ésantireflex kiegészítéssel felszerelt, amely extrém ellenállást biztosít karcok ellen és optikai tulajdonságai egyedülállóak.

Az óra minden esetben a pontos helyi időt mutatja nem törődve azzal, hogy milyen időzónában tartózkodik. Ha a csendes riasztás funkciót kapcsolja be készülékén, akkor az óra gyengéd vibráló mozdulatokkal tudja Önt felébreszteni. Ha a nap folyamán kevésbé aktív foglalkozásokat végez, az óra emlékeztetőt küld Önnek, hogy túl keveset mozgott és ezzel tudja növelni mozgásigényét.

143 280 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

 


A Kronaby cég a svéd Anima vállalathoz tartozik, mely intelligens SMART termékek gyártására szakosodott. Megalkották a világ legokosabb óráját a hagyományos svájci óragyártásra alapozva, kompromisszumok nélkül. A cég székhelye Malmö-ben van. Az első kollekciónak négyféle klasszikus modellje van: Apex, Sekel, Nord és Carat. 

A Kronaby okosóra segítségével megválaszthatja, hogy ki illetve mi zavarhatja meg Önt. Megszűrheti az értesítéseket, hogy kizárólag a fontos dolgok jöjjenek át. A Kronaby karóra lehetővé teszi, hogy Ön okosan gazdálkodjon idejével. Nem kell szemmel tartania a telefont. Ezzel az intelligens funkcióval Ön időt takaríthat meg.

Tanulmányok kimutatták, hogy az ülő munka mennyire káros az egészségre. A Kronaby okos óra nyomon követi, hogy Ön mennyi időt tölt mozgással. Ha már túl sokat ült, értesíti Önt, hogy most már álljon fel és mozogjon egy kicsit. Csak az marad egészséges, aki rendszeresen mozog. 

Az órán beállíthat különböző időzónákat és ébresztést is. A megfelelő időgazdálkodást nehéz kialakítani megfelelő eszköz nélkül. A Kronaby időzítőjével könnyedén irányíthatja és felügyelheti az egyes tevékenységekre fordított időt. 

Az óráról vezérelheti a telefon kameráját és zenei lejátszóját. Többé nem hagyja el telefonját, mert az óra segít megtalálni azt. A Kronaby segít Önnek visszaszerezni az irányítást az idő felett.

 

Általános jellemzők

 1. Automatikus időzóna kijelzés

Az idő nyomonkövetésének feladatát jobb, ha a Kronabyra bízza. Függetlenül attól, hogy melyik időzónából lép át egy másikba, teljes pontossággal automatikusan megjeleníti azt.

 1. Mozgásban

Keljen fel és mozogjon - egyre több bizonyíték van arra, hogy kevesebb időt kellene egyhelyben ülve töltenünk egészségünk megőrzésének érdekében. Hagyja, hogy a Kronaby finoman emlékeztessen Önt, ha túl sok időt töltött el inaktívan.

 1. Csendes ébresztés

A Csendes Ébresztést bekapcsolva az óra hang nélkül, rezgéssel ébreszti Önt, így nem zavarva az Ön környezetében még alvókat. 

 1. Szűrt Értesítések

Nagyon vékony a határ az összekapcsoltság és a szétszórtság között. Éppen ezért a Kronaby teret enged annak, hogy Ön választhasson, mely emberektől vagy eseményekről szeretne értesítést kapni.

 1. Akkumulátor Időtartam

A két évig tartó (használattól függően) akkumulátorral soha többé nem kell az élet menetét megszakítania azzal, hogy töltési pontot keressen.

 1. Hívás elutasítás

Mai összekötött világunkban a bejövő hívások priorizálása  elkerülhetetlen nyűg. A Kronaby leveszi az Ön válláról a terhet és egy gombnyomással lehetővé teszi a nem kívánt bejövő hívás elutasítását.

 

Koronafunckiók

 1. Kiegészítő időzóna

A Kronaby folyamatos összeköttetést biztosít a külvilággal azáltal, hogy kiválaszthat egy időzónát, mely megjelenik a számlapon.

 1. Dátum

Az aktuális dátum ismerete alapvető információ, amely könnyen, egy gombnyomással elérhető. Másképpen hogyan tudna a jelenben maradni?

 1. Napi 100%

A statisztikák is kimutatják, hogy a napi aktivitás  kulcsösszetevő az egészséges élethez. Állítson be egy napi lépésmennyiséget célként és kövesse nyomon a csuklóján. Hagyja, hogy okostelefonja pedig részletesebb elemzési adatokat nyújtson. 

 1. Időzítő

A megfelelő időbeosztást nehéz megfelelő eszköz nélkül kivitelezni. Az időzítő lehetővé teszi, hogy elkülönítse munkameneteit és fókuszban maradjon. Igaz: az időgazdálkodás életgazdálkodás.

 

Nyomógomb funkciók

 1. Zenelejátszás

A Kronaby azonnali hozzáférést tesz lehetővé kedvenc zenéihez, bárhol, bármikor. Nyomja meg a Lejátszás gombot és hagyja hogy az befolyásolja, hogyan gondolkodik, érez és mozog.

 1. 2Kamera távirányító

A beépített fényképező-távirányító lehetővé teszi a helycserét: álljon a kamerával szemben és ossza meg így élményeit barátaival, ahelyett, hogy mindig mögötte foglal helyet. Biztos, hogy szebb képet készülnek így. 

 1. Telefon Keresése

Pörgősebb napokon hajlamosak vagyunk elfelejteni és szem elől veszni dolgokat. Az okos nyomógomb segítségével  órája felfedi telefonja hollétét, megelőzve az önkéntelen kutatást.

 1. Emlékezz a helyre

Életünk része, hogy új dolgokat próbálunk ki és ismeretlen helyekre látogatunk el. De még mielőtt nekiindulna, győződjön meg arról, hogy megnyomta a Geo Tag gombot, így Ön biztos lehet afelől, hogy visszatalál a kiindulópontra, ahonnan az új kalandra indult.

 1. Sétálj velem haza

A szabad és biztonságos közlekedés mindenkinek előjoga kellene, hogy legyen. Ön egy gombnyomással jelet küldhet szerettének, aki válaszolhat is rá, vagy végig követheti minden lépését. Olyan, mintha hazakísérné Önt valaki, csak távolról.

 

A Kronaby varázsa a belsejében rejlik, hiszen olyan működéssel van ellátva, amely többet tud annál, mint hogy csak mutassa az időt. A Kronaby ötvözi a klasszikus órát a legmodernebb technológiával és a skandináv designnal, s Ön kiválaszthatja az Ön számára értékes funkciókat. A Kronaby az alkalmazással együtt használva segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki az idejéből.

 • Csatlakoztatott idő
 • Szűrt értesítések
 • Testreszabható funkciók
 • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 év
 • Prémium anyagok
Adatok
Vélemények
Webáruház készítés