Costa Bolla ajándék webshop, női és férfi karóra, művészellátó webáruház

Online Pénztárca beváltás: 10.000Ft-ként 500Ft OP beváltható (bővebben itt) 

Vízálló óra, antiallergén óra, divatóra, okosóra, sportóra, svájci óra, elegáns férfi és női karóra

Művészkészlet, festőkészlet, rajzkészlet

Kronaby okosóra, svéd karóra

Kronaby férfi és női okosóra

Hagyományos külső a legmodernebb belsővel

A klasszikus külsejű karórát kifinomult technológiával látták el, így a Kronaby nyújtotta lehetőségek teljesen testre szabhatóak. A svéd gyártó okosórái több olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek nem találhatóak meg a többi hasonló készülékben.

 

Kronaby férfi és női okosóra - Egy okosabb okosóra

Hagyományos külső a legmodernebb belsővel

A klasszikus külsejű karórát kifinomult technológiával látták el, így a Kronaby nyújtotta lehetőségek teljesen testre szabhatóak. A svéd gyártó okosórái több olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek nem találhatóak meg a többi hasonló készülékben.

A Kronaby segít visszaszerezni az idő feletti irányítást

Ne mulaszd el a fontos személyeket és eseményeket, viszont ne foglalkozz a felesleges értesítésekkel. A Kronaby szűri a bejövő hívásokat, üzeneteket és értesítéseket, te pedig beállíthatod, kitől és miről szeretnél értesülni.

Szűrt értesítések

Amikor az egész világ az ön figyelmét keresi, a Kronaby okosóra kiszűri a káoszból a lényeget. Finom rezgéssel tudatja a csuklódon, ha fontos emberektől vagy eseményekről kapsz értesítést.

Zenevezérlés

Egy gombnyomással azonnal hozzáférhet kedvenc dallamaihoz. A Kronabyval teljes mértékben irányíthatja a zenehallgatást, bárhol és bármikor – csak nyomja meg lejátszás gombot.

Találja meg a telefont!

A Kronaby segítségével, egyetlen gombnyomással megtalálhatja telefonját, bárhova is tette – idegesítő és időrabló keresgélés nélkül.

Nem kell tölteni

Az átlagos okosórákkal ellentétben, a Kronaby töltés nélküli, körülbelül 2 éves üzemidőt garantál, így nem kell félni tőle, hogy a legrosszabbkor merül le.

A Kronaby nyújtotta lehetőségek tárháza szinte végtelen, ráadásul az IFTTT segítségével bármilyen folyamatot elindíthat okosórájáról.

A Kronaby technológiája az embereket szolgálja, okosórái segítenek fókuszálni és kizárni a zavaró tényezőket, ennek következtében, ön visszanyeri a saját idejét és életét. Ezt nevezzük emberi technológiának.

Egyre kevésbé figyelünk az egészségünkre, a Kronaby figyelmezteti, ha túl sokáig ült egy helyben, és ideje lenne egy kis mozgásnak.

Az óra hangtalan rezgéssel ébreszt a beállított időben, hogy ne zavarja az ön körül alvókat.

Fedezze fel az ismeretlent Kronanyval, de előtte nyomja be a GeoTag gombot, hogy biztosan visszataláljon a kiindulási pontra.

A kamera kioldó lehetővé teszi, hogy a fontos pillanatokban ön is a kamera előtt álljon barátaival.

Állítsa be, hány lépést szeretne meg tenni egy nap alatt az egészségéért, és haladását kövesse nyomon a csuklóján.

A gomb megnyomásával felveheti a kapcsolatot egy szerettével, aki válaszolhat is rá, vagy végig követheti minden lépését, amíg biztonságban haza nem ér.

Az IFTTT segítségével szinte bármilyen külső folyamatot elindíthat – változtassa a világítást vagy nyissa ki a Kronabyval!

Nem találja az óráját? Ott felejtette az edzőteremben, a megbeszélésen, vagy csak elejtette valahol? Térképen láthatja, hol szakadt meg a kapcsolat.

Az idő nyomon követésének feladatát jobb, ha a Kronabyra bízza. Nem számít, hány időzónát szel át, automatikusan megjeleníti azt teljes pontossággal.

Lenyűgöző karóra kíváló minőségben

Dupla kupolás zafírüveggel és antireflex bevonattal látták el, így extrém ellenállást nyújt karcok ellen, tokja pedig 316L orvosi acélból készült, amely védi az elhasználódástól és rozsdától is.

Minden okostelefonnal kompatibilis

Egyszerűen és gyorsan párosítható minden Android és iOs rendszerű készülékkel. A csatlakozást az ingyenesen letölthető Kronaby alkalmazás teszi lehetővé, amelyben kalibrálás után minden funkciót könnyedén be lehet állítani.