Costa Bolla ajándék webshop, női és férfi karóra, művészellátó webáruház

Online Pénztárca beváltás: 10.000Ft-ként 500Ft OP beváltható (bővebben itt) 

Vízálló óra, antiallergén óra, divatóra, okosóra, sportóra, svájci óra, elegáns férfi és női karóra

Művészkészlet, festőkészlet, rajzkészlet

Adriatica svájci óra, karóra

Adriatica svájci óra, karóra

Rövid leírás az Adriatica svájci karórákról

A svájci óragyártásnak a karórák fejlődésének elmúlt évszázadában első számú szerep jutott. Köszönhető ez a történelem alakulásának, a földrajzi helyzetnek, a speciális adottságoknak és annak is, hogy a svájci mesterekhez hasonló innovátorok nem igen születtek. Az Adriatica óra svájci gyártmány, az óragyár Svájc déli részén, Camorino területén található. A megfizethető, mégis minőségi svájci órákat termékeikkel támasztják alá. Az összes modelljük nikkelmentes anyagból készül, így a fémallergiások számára kitűnő választás lehet. Gyártanak mechanikus, automata és quartz órákat egyaránt - Eta, Selita és Ronda szerkezetek felhasználásával. Az órákban található szerkezetek egytől-egyig kifogástalan svájci gyártmányok, bőrszíjaik pedig tényleg bőrből készülnek. Az Adriatica termékpalettáján mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modelleket, hiszen a klasszikus női és férfi darabok mellett sorakoznak az ékszerórák és a sportos karórák is. Ha egy igazán megbízható, minőségi, svájci órát szeretne, akkor az Adriatica biztosan nem fog csalódást okozni.

 


19termék 115
19termék 115

Adriatica minőségi svájci órák jellemzői

Adriatica órák jellemzője, hogy a megfizethető, mégis minőségi svájci órák közé tartozik. A következő cikkben megtudhatjuk, hogy hordhatják-e fémallergiások az Adriatica karórát.

Karóra fémallergiáról röviden

Forrás, link: Budai Allergiaközpont

Fémallergia tűnetei

A fémallergia leggyakrabban bőrtünetekkel jelentkezik. Vörösség, viszketés, duzzanat, hámló-kiszáradt bőr. Hosszabb fennállás esetén a bőr megvastagodik, keratotikussá válik, berepedezik. Bizonyos esetekben a bőrtünet lehet urticária szerű is.

Fémallergia kezelése

A fémallergia egyetlen és leghatásosabb kezelési lehetősége a fém elkerülése. Akinél egyszer kialakult egy fémmel szembeni allergia, a betegséget egész életére hordozza magával. Jelenleg sajnos olyan módszer, ami a fémallergia meglétét megszüntetné, nem áll rendelkezésre. A fém kerülése sajnos sokszor az ékszerek letevését, a fogászati tömések, implantátumok kicserélését jelenti.

Adriatica karóra és a fémallergia

Az Adriatica összes modellje nikkelmentes anyagból készül, így a fémallergiások számára kitűnő választás lehet.

Az Adriatica karórák csoportosítása

Gyártanak mechanikus órákat, automata órákat és quartz órákat (kvarcórákat) egyaránt - Eta, Selita és Ronda óraszerkezetek felhasználásával. Az órákban található szerkezetek egytől-egyig kifogástalan svájci gyártmányok, bőrszíjaik pedig tényleg bőrből készülnek. Az Adriatica termékpalettáján mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modelleket, hiszen a klasszikus női karórák és férfi karórák mellett sorakoznak az ékszerórák, divatórák, kronográf órák és a sportos karórák is.

Ha egy igazán megbízható, minőségi svájci órát szeretne elérhető áron, akkor rendelje meg online az Adriatica karórák valamelyikét a Costa Bolla webshopban.

Az Adriatica márkát a Swiss Watch Company alapította 1931-ben. A minőségi svájci órák illetve a svájci óragyártás a karórák fejlődésében jelentős szerepet játszott. Az Adriatica óra svájci gyártmány, az óragyár Svájc déli részén, Camorino területén található. Az Adriatica márka célja az volt, hogy kiváló minőségű órákat készítsen, melyek megfelelnek a változó igényeknek mind kinézet, mind tartalom tekintetében - mindezt versenyképes áron. Ennek köszönhetően termékei számos országban elérhetőek, mint például USA, Egyesült Királyság, Írország, Portugália - és most már Magyarországon is.

Szűrés
Termék státusza
Márka
Állapot