Korrekt webáruház

Costa Bolla korrekt webáruház minősítés

Costa Bolla webáruház minőségi online márkabolt

Online pénztárca elfogadóhely

Ajándék ötletek

Minőségi karóra márkák, férfi és női karórák

Adriatica svájci karóra, Boccia Titanium karóra, Daniel Klein férfi karóra, Eterna karóra, Freelook női óra, Kronaby okosóra, Le Temps svájci karóra, Mühle Glasshütte karóra, Orient karóra, Oris karóra, Santa Barbara Polo & Racquet Club karóra, Sergio Tacchini férfi óra, U-Boat karóra

Művészkészletek

Derwent művész ceruzakészlet, Daler-Rowney művész festőkészlet, Pannoncolor pasztelkészlet, Fome rézkarcprés, Graph'it átvilágító tábla

<a href="http://linkkatalogus.com" title="Linkgyűjtemény, linkkatalógus" >Linkgyűjtemény</a>

Boccia Titanium karórák

Boccia Titanium férfi és női karórák

https://www.boccia.com/pages/about-us

Tovább

Boccia karórák jellemzői

A Universal Watch Company 1996-ban kezdte a Boccia órák sorozatát. A Boccia Titanium órák értékességéhez az is hozzájárul, hogy szilárdak, ugyanakkor könnyű súlyúak és rozsdamentesek.

Karóra fémallergiáról röviden

Forrás, link: Budai Allergiaközpont

Fémallergia tűnetei

A fémallergia leggyakrabban bőrtünetekkel jelentkezik. Vörösség, viszketés, duzzanat, hámló-kiszáradt bőr. Hosszabb fennállás esetén a bőr megvastagodik, keratotikussá válik, berepedezik. Bizonyos esetekben a bőrtünet lehet urticária szerű is.

Fémallergia kezelése

A fémallergia egyetlen és leghatásosabb kezelési lehetősége a fém elkerülése. Akinél egyszer kialakult egy fémmel szembeni allergia, a betegséget egész életére hordozza magával. Jelenleg sajnos olyan módszer, ami a fémallergia meglétét megszüntetné, nem áll rendelkezésre. A fém kerülése sajnos sokszor az ékszerek letevését, a fogászati tömések, implantátumok kicserélését jelenti.

Boccia karóra és a fémallergia

A Boccia órák a világon egyedülállóan tiszta titánból készültek, azaz a 100% titán nem tartalmaz nikkelt vagy más fémet, ami allergizáló hatású lehet, ezért is kedvelt sokak számára. 

 

Tovább