Korrekt webáruház

Costa Bolla korrekt webáruház minősítés

Costa Bolla webáruház minőségi online márkabolt

Ajándék ötletek

Minőségi karóra márkák, férfi és női karórák

Adriatica svájci karóra, Boccia Titanium karóra, Daniel Klein férfi karóra, Eterna karóra, Freelook női óra, Kronaby okosóra, Le Temps svájci karóra, Mühle Glasshütte karóra, Orient karóra, Oris karóra, Santa Barbara Polo & Racquet Club karóra, Sergio Tacchini férfi óra, U-Boat karóra

Művészkészletek

Derwent művész ceruzakészlet, Daler-Rowney művész festőkészlet, Pannoncolor pasztelkészlet, Fome rézkarcprés, Graph'it átvilágító tábla

Művész akrilfesték

Művész akrilfesték

Az akrilfestés alapjai

  Az akrilfestékek a 20. században, az 1950-es éveken tűntek fel a művészek körében, új festészeti anyagként. Azóta az akril a művészek egyik kedvence, könnyű felhasználhatósága és nagyfokú térhálósodása miatt.

Az akrilfesték legfontosabb tulajdonságai:

- vizes bázisú, műanyag diszperzió
teljesen fedő festék
- gyorsan száradó, de lassító használatával olajszerű lesz a festmény
- száradás után vízálló
- több réteg is festhető egymásra
- alapozásra nélkül is használható
- használható vászonra, fa, papír, bőr, kő, fém, műanyag, üveg, agyag és viasz felületekre is

PANNONCOLOR Akril művészfesték

  A PANNONCOLOR Akril portfóliója 54 féle színt tartalmaz, amit megtekinthet letölthető mellékletünkben is. A festékek a tradicionális hengerszékes bedörzsöléssel készülnek, így a magas szemcsefinomságnak köszönhetően egyenletesen terülő, nagyszerű fedőképességű réteget alkotnak minden felületen.

 

Tovább

AKRIL KIEGÉSZÍTŐK:

Alapozók:

Akril Gesso

A Gesso alapozó vízzel higítható, akril alapú fehér médium pl.: farostlemez, vászon alapozásához.

kiszerelés: 200ml, 500ml, 1000ml

Vászonalapozó lakk

Sűrű, vízzel hígítható poliakrilát műgyantalakk. Száradás után átlátszó és vízálló lesz. Kifejezetten natúr vászonra ajánlott, nem folyik át a vászon pórusain. Több rétegben célszerű felhordani.

kiszerelés: 200ml


Hígítók, festőszerek:

Akril hígító

Az akrilfesték egyszerűen vízzel hígítható festék, azonban erős hígításhoz (pl.: szóráshoz), mely az akrilfesték terülését sokkal egyenletesebbé, szebbé varázsolja.

kiszerelés: 100ml,1000ml

Akril lassító

Alapvetően az akril egy rendkívül gyorsan száradó festék, ami sokszor nehezítheti a dolgunkat. Megfelelő arányban az akrilfestékhez keverve a lassító, megnyújtja az akril száradási idejét.

kiszerelés: 30ml, 100ml, 200ml

Akril sűrítő és mattító festőszer

Sűrítő és mattító hatású finomszemcsés, könnyű por.Az akril festékhez keverve nem változtatja meg a festék árnyalatát viszont kiválóan besűríti azt, így gazdaságossá teszi a festőkéssel való festést is, ami igen sok festéket kíván. Nagyon kis mennyiségben használjuk.

kiszerelések: 250ml

Fényesítő paszta

A festék fényét növelő festőszer. Szemcsés anyagokhoz keverve is használható, vízzel hígítható.

kiszerelés: 200ml


Lakkok:

Akril lakk (fényes, selyemfényű, matt)

Az akril festményt szükséges a teljes száradást megvárva lelakkozni, a festmény védelme érdekében. Többféle fényű (selyem, matt, fényes) lakk közül választhatunk. A folyékony lakkot ecsettel kell felvinnünk a kész festményre.

kiszerelés: 100ml, 200ml


Tisztítás:

Ecsetmosó

Kiválóan alkalmas az akrillal való festés után az ecsetek tisztítására, az ecseten beszáradt festéket is feloldja.

kiszerelés: 100ml, 200ml

Különleges anyagok:
 

UV aktív akril médium (fényes, matt)

 Használatával sötét helyiségben UV megvilágításnál érdekes hatásokat érhetünk el. Kiemelhetünk motívumokat, de akár a festmény egész felületén is alkalmazhatjuk. Akril festékhez keverve lazúrosabbá teszi a színt, a matt és fényes felületek a felvitt festék vastagságának megfelelően természetesnek hatnak normál megvilágításban. Használhatjuk lakként is, ekkor a felület egyenletesen fényes vagy matt hatású lesz.

kiszerelés: 100ml, 500ml

 

Akril utánvilágító festék:

 Az akril utánvilágító festék speciális technológiával készült, egyedi színhatású festék. Világosban feltöltődik fénnyel, ezután sötétben sokáig világít

kiszerelés: 30 ml, 250 ml

Tovább