Costa Bolla ajándék webshop, női és férfi karóra, művészellátó webáruház

Online Pénztárca beváltás: 10.000Ft-ként 500Ft OP beváltható (bővebben itt) 

Vízálló óra, antiallergén óra, divatóra, okosóra, sportóra, svájci óra, elegáns férfi és női karóra

Művészkészlet, festőkészlet, rajzkészlet

Művész olajfesték

Művész olajfesték

Az olajfestés alapjai

  Az olajfestés a művészek évszázadok óta használt technikája. Az olajfesték kötőanyaga levegőn száradó növényi olaj, amely oxigénnel lassan reagálva napokig szárad. Ez a szabályozott száradási sebesség (általában 3-6 nap) megengedi, hogy sokáig változtassunk, javítsunk, átdolgozzunk részleteket a képen.

A festékrétegeket felvihetjük egymásra, az áttetsző vagy erősen fedő festékekkel változatos hatásokat érhetünk el. Használhatjuk a művészfestéket pasztózusan vagy erősen meghígítva akvarellszerűen vagy szórva is (airbrush).
  Az olajfesték lenolajjal, terpentinnel vagy lakkbenzinnel hígítható, illetve lazúrosabbá tehető festőszer vagy dammárlakk hozzákeverésével. A kész festményt átlakkozható festménylakkal vagy dammárlakkal, fényestől a mattig, átalakítva az olajfestékünk eredetileg selymes fényét.

Pannoncolor művész olajfestékek

  A PANNONCOLOR művész olajfestékei a tradicionális hengerszékes bedörzsöléssel készülnek, ami kiváló szemcsefinomságot, így nagy fedőképességet és gazdaságos felhasználhatóságot eredményez. A klasszikus gyártási technológiának köszönhetően a PANNONCOLOR OLAJ művészfesték hígítás nélkül használva megőrzi az ecsetvonásokat, festőkéssel és speciális eszközökkel dolgozva különleges felületi hatások érhetők el vele.

A több mint 50 féle árnyalatban kapható Pannoncolor olajfestékek többsége egyedi pigmentet tartalmaz, így a Pannoncolor színek jól keverhetők egymással palettán és magán a festményen is.

Ezeket a festékeket több árcsoportba soroltuk, amelynek alapja a magas pigment tartalom miatt az alapanyag árfekvése. Mivel a gyártási technológia minden esetben azonos, a termékek minősége – az árszinttől függetlenül – minden esetben kiváló. A színek és árnyalatok fejlesztését festőművészekkel együttműködésben, az ő igényeik és visszajelzéseik alapján fejlesztjük.

  A több mint 50 féle szín, amelyek között olyan egyedi színek is megtalálhatóak, mint pélául az „Alizarin Krapplak”, 5 féle kiszerelésben kapható. A paletta a teljes színskálát felölelő 22ml-es tubusoktól a 38 ml-es és 200 ml-es termékeken át a gazdaságos 500ml-es kiszerelésig, amely méretben a gyakran használt színek hozzáférhetőek.


6termék 16

Művész olajfesték 22ml Pannoncolor többféle színben, Ft-tól

Állapot:
new
Raktáron
2 880 Ft

Művész olajfesték készletek Pannoncolor

Állapot:
new
Raktáron
11 800 Ft

Művész olajfesték Pannoncolor 200ml többféle színben Ft-tól

Állapot:
new
Raktáron
16 000 Ft

Művész olajfesték Pannoncolor 38ml többféle színben, Ft-tól

Állapot:
new
Raktáron
4 620 Ft
6termék 16

FESTŐSZEREK OLAJFESTÉKHEZ:


Művész lenolaj: Tisztított, fehérített növényi olaj festékek hígítására.

kiszerelés: 30ml,100ml,200ml,500ml,1000ml

Mûvész terpentin: Festékhígító, mely egyben a festőeszközök tisztítására is használható.Velencei terpentin: Vörösfenyőből készült természetes balzsam, amely használata során javítja az olajfesték fényét és kenhetőségét. Használják még az elaszticitás növelésére. Minél elasztikusabb egy kötőanyag, annál csekélyebb mértékben hatnak a száradásnál a feszülési erők.

kiszerelés: 30ml,100ml,200ml,500ml,1000ml

Velencei terpentin: Vörösfenyőből készült természetes balzsam, amely használata során javítja az olajfesték fényét és kenhetőségét. Használják még az elaszticitás növelésére. Minél elasztikusabb egy kötőanyag, annál csekélyebb mértékben hatnak a száradásnál a feszülési erők.

kiszerelés:

Művész festőszer: Fényesítő és hígitó hatású műgyanta és lenolaj tartalmú festőszer. Terpentinnel hígitható.

kiszerelés: 100ml,200ml,500ml,1000ml

Standolaj: A standolajjal kevert festékek gyorsabban és fénylő felülettel száradnak, s az időjárási befolyásokkal szembeni ellenállásuk jelentősen fokozódik. Ezért kötő vagy adalékanyagként olyan olajfestményekhez használják, amelyek a szabadban erősebben ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek.

kiszerelés:100ml

Szikkatív: A zsíros olajok száradási készségének feljavítását és gyorsítását segítik elő. Óvatosságból csak cseppenként használjuk. A zsíros olajok száradási készségének fokozása, bőséges szikkatív adagolás mellett pont az ellenkező hatást eredményezi.

kiszerelés:30ml

Olajfestményhez lakkok:

Dammárlakk matt, selyemfényű és fényes: A dammárgyanta terpentines oldata. Olajfestékhez keverve növeli annak fényét. A festmények utólagos lakkozására is alkalmas. Használat előtt jól fel kell rázni.

Festménylakk fényes és matt kivitelben: Terpentinben oldott színtelen, nem sárguló műgyanta. Használat előtt jól fel kell rázni.

Szűrés
Termék státusza
Márka
Állapot