Costa Bolla ajándék webshop, női és férfi karóra, művészellátó webáruház

Vízálló óra, antiallergén óra, divatóra, okosóra, sportóra, svájci óra, elegáns férfi és női karóra

Művészkészlet, festőkészlet, rajzkészlet

Női karóra, férfi karóra

Női karóra, férfi karóra

Az idő mérésére sok lehetőség van, de a karórák esetén sokat számít a stílusa, hiszen egyfajta ékszer, ami öltöztet. Vannak ár/érték arányban nagyon kedvező árfekvésűek (pl. Daniel Klein karóra, Adriatica karóra, Santa Barbara Polo & Racquet Club karóra, Sergio Tacchini karóra, Orient karóra, Le Temps karóra, Freelook karóra), ugyanakkor vannak, akik inkább egyedibb, minőségi órát választanak (Mühle Glasshütte karóra, egyes Orient karóra, Oris karóra, U-Boat karóra, Kronaby okosóra). A megjelenésen kívül egyes esetekben az is számít, hogy mennyire vízálló az óra (pl. U-Boat karóra). Másnak pedig az számít, hogy allergénmentes anyagokat tartalmazzon (pl. Boccia karóra). Ezen kívül vannak, akik a sok funkció szerelmesei: ők az okosórákat kedvelik többnyire (pl. Kronaby okosóra). A célközönségben egyértelműen az is számít, hogy melyiknek milyen a női illetve férfi karóra kínálata. Az automata órák előnye, hogy az ember természetes mozgását felhasználja az órát működtető energiához.

A női órák jellemzően kisebbek, kecsesebbek, de vannak olyan női hírességek, akik inkább férfi órát viselnek (gondoljunk akár Lady Gaga vagy Victoria Beckham nevére a sok közül). Vannak olyan órák is, amelyek kimondottan unisex megjelenésűek.

Női karóra, férfi karóra

Az idő mérésére sok lehetőség van, de a karórák esetén sokat számít a stílusa, hiszen egyfajta ékszer, ami öltöztet. Vannak ár/érték arányban nagyon kedvező árfekvésűek (pl. Daniel Klein karórák, Adriatica karórák, Santa Barbara karórák, Sergio Tacchini karórák, Orient karórák, Le Temps karórák, Freelook karórák), ugyanakkor vannak, akik inkább egyedibb, minőségi órát választanak (Mühle Glasshütte karórák, egyes Orient karórák, Oris karórák, U-Boat karórák, Kronaby okosórák). A megjelenésen kívül egyes esetekben az is számít, hogy milyen mélységig tudunk vele vízbemerülni (pl. U-Boat karórák). Másnak pedig az számít, hogy allergénmentes anyagokat tartalmazzon (pl. Boccia karórák). Ezen kívül vannak, akik a sok funkció szerelmesei: ők az okosórákat kedvelik többnyire (pl. Kronaby okosórák). A célközönségben egyértelműen az is számít, hogy melyiknek milyen a női illetve férfi karóra kínálata.